Fodspor i sand

Walk your talk viser dig vej

 Walk your talk

 

 

Bliv klædt på til det liv du gerne vil leve.

 

Slip fri af opslidende tanker og følelser, der har det med at tage magten fra dig.

 

Walk your Talk er et kursus, der giver dig mulighed for at få belyst de programmeringer, der fastholder dig i et uhensigtsmæssigt mønster. Du vil gennemgå en forvandlingsrejse fra top til tå – og længere end det. Forvandlingsprocessen vil gøre dig i stand til at turde modtage alt det, der ligger og venter på dig.

Lige nu lurer – helt uden du ved det – dine mønstre, din skygge, din programmering i dit ubevidste. De fortæller dig, hvad du kan og ikke kan, hvad du skal spise, hvornår du skal gøre dit eller dat. Du er fanget i en ustandselig indre dialog, der fortæller dig, hvor meget succes, glæde og kærlighed, du vil opleve.

Du kan vælge at tage masken med smilet på. Så ingen opdager, hvor meget du lider indeni, eller du kan smide masken og stå ved hvem du er.

 

Valget er dit.

 

Forestil dig den vej, du ønsker at følge:

  • En magisk vej, hvor alt kan lade sig gøre?
  • Den gamle, kendte, fyldt med huller og store kampsten?

 

Valget er dit.

Ønsker du at gøre, som du plejer: holde fast i forældede overbevisninger og oplevelser fra fortiden? Eller ønsker du at følge en ny vej?

Kurset walk your talk giver dig en selvindsigt, der hjælper dig til at turde handle istedet for at lade stå til. Du bliver bevidst om hvorfra gamle uhensigtsmæssige mønstre stammer. Du lærer, at acceptere dem så de ikke længere kan styrer dig.

 

Du har et valg.
Få lyset til at skinne ind i dine mørke kroge. Få gjort hovedrent i kroppen, sindet, følelserne og ånden. Få sat gang i dine drømme, mål og ønsker for fremtiden.

Du kan vælge selv at tage styringen, eller du kan vælge at løbe bagefter bilen, blive stående og lade bilen køre uden dig.

  • Hvad gør du?

Walk your talk er et kursus i selvudvikling. I løbet af kurset finder du stille og roligt ud af, hvem du egentlig er inderst inde. Med hjælp fra underviseren får du indsigt i, hvorfor du handler som du gør, hvordan du tackler uhensigtsmæssige mønstre, og hvordan du får fat i alle de mange kvaliteter, du besidder og måske ikke bruger fuldt ud. Mange brikker vil falde på plads og du kan sætte ord på det du gerne vil.

Walk your talk er et berigende og intenst kursus, der kan lærer dig at leve livet lige her og nu. Ikke i går eller i morgen – men lige her og nu.

 

Walk your Talk giver dig svaret.

Under hele forløbet superviserer jeg dig på din rejse. Det sker forud for hver kursus-weekend, så vi sammen kan samle op på, hvordan du har rykket dig siden sidst.

Tilmeld dig Walk your Talk: et af de stærkeste kurser jeg til dato har sammensat. Kurset består i lige dele teori og praktiske øvelser i bl.a. meditation, farvepsykologi, tarotlæsning og meget mere.

Kurset foregår første weekend i hver måned.

 

Næste kursus starter 2018.

6. – 7. januar 2018; derefter 1. weekend i hver måned til og med september/oktober.

Tidspunkt: Lørdag kl. 9.30 – 16.00 & søndag kl. 10.00 – 16.00

Sæt kryds i kalenderen, så du husker alle weekenderne:

 

Walk your talk – den magiske rejse:

Walk your talk kursus og 8 gange supervision.

Pris kr. 2.500,- pr. weekend.