Tarotworkshop

 

En tarotworkshop, hvor du vil lærer at stille de rigtige spørgsmål, der vil give dig de svar du har brug for. Svarene fra kortene vil give dig klarhed, ro og en dybere forståelse af dig selv.

 

Nogle gange er det nødvendigt at tage utraditionelle metoder i brug for at komme videre i livet. En god måde at få svar på er, at spørge tarotkortene til råds. Kortene er klar til at give dig lige det svar du har brug for her og nu.

Du vil på dette tarot kursus få et grundigt kendskab til hver enkelt kort. Du vil lære dem at kende som 78 af dine allerbedste venner. Venner du altid kan stole på, og som vil vise dig sagen fra forskellige vinkler. Nogen gange kan det være sjovt andre gange mindre morsomt, men indsigtsfuldt vil det altid være.

Tarot kortene er et unikt redskab der kan svare på livets store som små spørgsmål og jo bedre du kender dine kort jo mere indlysende bliver de svar de giver dig. Det er et kraftfuldt værktøj at arbejde med.

Måden at lære kortene på er at øve sig og atter øve sig. Det er det du her får mulighed for på dette unikke tarot kursus. Kurset består af teori, praktiske øvelser, visualisering og meditation.

Alle kan tilmelde sig det kræver ingen forudsætning at deltage. Henvender sig til dig der har interesse i at udforske tarotkortene.

Næste kursus for dig, der aldrig(eller næsten aldrig) har brug tarotkortene, men bare gerne vil lærer at brug dem.

Dato: 17. – 18. marts

Tidspunkt: begge dage kl. 10 – 16

Pris kr. 2.500,-  inkl. kaffe/te, sødt og sundt (frokost sørger du selv for)

Skriv dig på her