IMG_0764Sport og meditation på Lanzarote

– velvære for din sjæl

29. september – 5. oktober 2017

 

Giv dig selv tid til fordybelse og selvindsigt (og lidt sport).

Mærk dit hjerte banke – mærk pulsen under din hud.

 

Lær at bygge bro mellem dine tanker og følelser og få energien tilbage.

 

Brobygning mellem sjæl og krop

Er du din værste dommer? Spænder du ben for dig selv? Dømmer du dig selv for hårdt? Er du din egen værste fjende? Hvornår har du sidst givet dig selv et skulderklap og sagt: ”Det gjorde jeg sgu’ godt!”

Livet flyder indeni dig i et væld af skønne farver. Jeg kan hjælpe dig med at vække din glæde, din passion og din intuition gennem meditation, spirituelle øvelser og fortrolig snak.

Jeg guider dig nænsom, dybt og kærligt igennem meditationerne og lærer dig at stole på dig selv og mærke efter hvad det er, der er rigtigt for dig.

 

Sådan skriver Club La Santa:

La Santa og Lajla Glumby byder atter engang velkommen til denne skønne meditationsuge under solen på Lanzarote. Forskning viser, at meditation skærper indlæringsevnen, er stress reducerende og skaber den fornødne ro til at præstere.

 

Træning

 

Denne meditationsform vil give dig mere overskud, større selvindsigt og nyttige redskaber til bevidst fokusering. Alt sammen med henblik på bedre performance – i livet.
Det er ved at komme i kontakt med kernen af sig selv, at man bliver fri og nærværende, og derfor arbejder jeg trinvist gennem følgende 8 områder i meditationsugen:

 • Grounding
 • Samspil med verden
 • Modning
 • Kærlighed
 • Tillid
 • Indsigt
 • Forståelse
 • Glæde

Formålet er at få bearbejdet de erindringer, som lagres i kroppen på celleniveau. Løsne op for spændinger, gammel angst, uhensigtsmæssige mønstre for derigennem at åbne op for en gennemgående forståelse af, hvem man er. Det giver ro og overskud til mere.
Resultat: en bedre og mere bevidst udgave af sig selv på alle planer.

Når du bygger bro mellem dine tanker, følerser og din sjæl vil du finde et frirum inden i dig selv. Der hvor dit indre lys skinner. Og lige der – når du er der – kan du mærke og opleve, hvad der er sandt og godt for dig. Det kan være smertefuldt at se sandheden i øjnene, men hvis du ikke gør noget ved det, vil det give sig til udtryk i din krop.

Lær at meditere med Act-Free Technique og regnbuemeditation. Meditationsteknikker du nemt kan implementerer i en travl hverdag. Du vil lærer, hvordan du kan afkode de signaler, din krop hele tiden sender. Fremtidsforskning viser at vi har brug for, at komme tilbage til kroppen. Der er ingen vej udenom. Ind i kroppen og træk vejret dybt. Med en bevidst vejrtrækning vil du bygge bro mellem krop, sind og ånd, og derved skabe forståelse for hvem og hvad, du er.

Dyrk meditation i smukke og meditative omgivelser på Club La Santa.

Tag med på en rejse du aldrig vil glemme.
Vi starter om morgenen med at tune ind på dagens tema. Derefter arbejder vi med Regnbuemeditation og forskellige visualiseringsøvelser. Herfra kan vi danne os vores egne mentale billeder af vores indre. Efter meditationen analyserer vi vores billeder sammen med Lajla. Indblikket i hinandens forestillingsverdner giver meditationen ekstra dybde, og åbenheden over for hinanden og gør oplevelsen særligt ærlig.

 

Tilmelding og rejsearrangement

Prisen for en uge er 120 €, hvilket inkluderer alle aktiviteter i programmet. Tilmelding er bindende og betales ved velkomstmødet på Club La Santa, hvor det endelige program udleveres. Rejse og ophold bestilles separat hos Club La Santa i Billund på tlf. 76 500 400.
Da der kun er plads til max 12 deltagere, er det en god ide, at være hurtig ude.

 • Instruktør

Lajla Glumby, er meditationslærer og har udviklet meditationskoncepterne “Regnbuemeditation” og “Act-Free Technique”. Hun er uddannet Aura-Soma og regressionsterapeut, clairvoyant , healer samt terapeutisk tarotlæser.
Hun underviser i meditation og selvhealing for skuespillere, spillerelever, sportsfolk og erhvervsfolk.

Yderligere oplysninger eller spørgsmål

 

 

 • Pris

Prisen for ugen er 120 €, hvilket inkluderer alle aktiviteter i programmet. Betalingen for eventen sker ved velkomstmødet på Club La Santa hvor også det endelige program vil blive udleveret.

Rejse og ophold købes separat hos Club La Santa i Billund på tlf. 76 500 400.

 

 

 • Club La Santa

Når du ikke dyrker meditation, kan du benytte nogle af de mange gratis faciliteter Club La Santa har at tilbyde. Du kan bl.a. dyrke pilates, tai chi, gymnastik, aerobic og Stretch & Relax.

Du kan låne en cykel eller svømme i den 50 m olympiske pool. Du kan også vælge at slappe af og nyde solens stråler ved det fantastiske pool ­område. I Wellness Center kan du forkæle dig selv med en massage eller blot slappe af i  dampbad eller varm- og koldvandsbassiner. På Club La Santa er der aktiviteter for hele familien, alt for enhver smag, både for voksne og børn. Kom til Lanzarote og nyd Club La Santa livsstilen og meditation.

 

DSC00144

Meditation ved havet

 

 

 

 

Eksempel på program

Fredag
16:00              Velkomst

Lørdag
08:00-10:00   Godmorgen meditation
Hvad er fundamentet i dit liv?
17:00-18:00   Aften meditation
Fordybelse og stilhed

Søndag
08:00-10:00   Godmorgen meditation
Hvordan bruger du dit kreative
flow?
17:00-18:00   Aften meditation
Fordybelse og stilhed

Mandag
08:00-10:00   Godmorgen meditation
Hvad betyder glæde for dig?
17:00-18:00   Aften meditation
Fordybelse og stilhed

Tirsdag
08:00-10:00   Godmorgen meditation
Hvad betyder kærlighed for dig?
17:00-18:00   Aften meditation
Fordybelse og stilhed

Onsdag
08:00-10:00   Godmorgen meditation
Hvordan finder du tilliden til
dig selv?
17:00-18:00   Aften meditation
Fordybelse og stilhed

Torsdag
08:00-10:00   Godmorgen meditation
Hvad betyder dit liv for dig?
17:00-18:00   Aften meditation
Fordybelse og stilhed

Lanzarote

Fællesspisning på Club La Santa