Behandling

Behandling

Inden du booker DIN tid..

..så overvej, bare et øjeblik, hvilken behandling du ønsker. Du ved i dit hjerte hvad du helst vil, men det kan være svært at vælge. Jeg vil meget gerne hjælpe dig på vej til lige den behandling du har brug for.

 

En behandling eller en session kunne det være:

  • Clairvoyance – det kan give dig det svar du her og nu har brug for. Måske føles dit liv som om det er kørt fast. Som at suse rundt i en rundkørsel uden, at vide hvilken retning du skal vælge.
  • Healing – er helt suverænt når du gerne vil finde eller genfinde balancen i dit liv. Få renset gamle brugte og nu ubrugelige tanker og følelser ud. Eller måske har du ondt, helt fysisk, i kroppen. Uanset om du har ondt i kroppen, tanke eller følelser; kan det varmt anbefales at du vælger en healing.
  • Tarot – er også en mulighed. Det kan være et frisk pust at kigge lidt i kortene. De har så meget de gerne vil fortælle dig. Give dig mulige svar på det eller de spørgsmål du nu har.

 

Hvad er det helt præcist, jeg kan hjælpe fx dig med?

En behandling vil hos mig vil give dig luft, og energi til at mærke dig selv. Når du mærker dig selv, tager du selv ansvar. Fordi du ved dybt i dit hjerte, hvad der er bedst for dig. Det er denne rejse jeg kan hjælpe dig med. Når du enten vælger en healing, clairvoyance eller en tarotlæsning.

Den proces, at blive bevidst om hvem du er, kan være lang og smertefuld, men jeg formidler energien, så den bliver let forståelig og nemmere at gå til. Jeg evner, at hjælpe dig til større indsigt i dig selv, samtidig med at du føler dig tryg og fortrolig på den rejse du nu sætter i gang. Rejsen vil give dig mod og styrke til at handle, du vil mærke en dybere ro og balance i dit liv.

Du vil finde styrke til at være autentisk. At være lige præcis den du er!

Hvordan kommer du i gang med DIN rejse?

Ring, send en sms eller en mail og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Tlf  27 28 82 96

Mail: lg@lifjourney.dk

 

 

Pris for behandling:

Clairvoyance              kr. 1000,00

Healing 90 min.          kr. 1000,00

Healing 60 min           kr.  800,00

Tarot 60 min.               kr.  800,00